sâmbătă, 7 octombrie 2017

Pagina aia noua de instagram.


Aceasta, mai exact : https://www.instagram.com/forgottenromania/?hl=ro

Ce apare pe aici si de ce exista?

Probabil ca nimeni nu se intreaba, dar e ok!
Sunt fotografii facute in locuri care mi se par interesante. Care au un inteles nu neaparat fotografic-artistic, ci care prezinta, din diferite unghiuri ale gandirii, o multitudine de povesti ce pot fi imaginate in diferite ipostaze mai mult sau mai putin posibile. Fotografiile ce vor aparea vor fi insotite de povesti, imaginate, desigur, despre ce a fost sau ce ar fi putut fi in spatele cadrului aceluia, mai mult sau mai putin actual. 

Exista pentru ca am vazut cat de usor de inteles si de interpretabil e totul. Toata lumea cunoaste pe toata lumea, toti le stiu pe toate, au pareri si isi permit sa aiba impresia ca ce spun/cred/vor ei e mai presus decat ce spun/cred/vor altii. Asa ca incerc sa creez o poveste mai mult sau mai putin impresionanta din ceea ce cred/vad eu. Consider ca o lectura simplista a unor chestii uzuale este mult mai relaxanta si mai putin daunatoare decat o stire falsa. Asa ca ofer un fundal frumos si un continut de bun simt, pentru cei ce vor sa le urmareasca.

Mai sus am lasat linkul paginii de instagram. Voi posta la cateva zile, in functie de inspiratie ( cum fac si pe acest blog, dealtfel). Va urez lectura placuta si va astept cu un follow, daca considerati ca merita.

Multumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu