joi, 7 decembrie 2017

Manierele oamenilor bogați -România, 2017, pe sfârșit de an.

O să încep ceva mai abrupt, de data asta :c ----->
 
 Ce mama dracului e asta? Este gardul unui domn din localitatea București, un domn avut care și-a cumpărat casă pe strada "Cumpătu" din Sinaia.
 
 Probabil te întrebi în continuare de ce se vede ce se vede...
 
 Răspunsul este unul simplu. NUUUU, nu te gândi că e un nesimțit, ghiolban, nici pe departe! De fapt, domnul a ridicat gunoiul pe gard pentru ca animalele de acolo să nu poată să îl împrăștie!
 El și-a transformat gardul într-un veritabil "pom de Crăciun" spre binele nostru, al tuturor, de fapt. Asta înseamnă să fii martir! 
 
 Acum, hai să punem restul galeriei aici și să începem articolul pe bune :



 Consider că nu mai e nevoie să le pun la dimensiuni mai mari, că ideea este clară. MULT MAI MULȚI OAMENI fac acest lucru în cartierul acela. Arată deplorabil, este un singur drum de acces. Poate vrei să vii în vizită la cineva, la un riveran... Și vezi asta.
 Aș râde, aș râde până aș plânge când mi-aș da seama că mulți dintre ciobanii care fac așa ceva sunt rahatii la costum care și-o ard intelectual prin te miri ce locuri. 
 Acuma, partea proastă este că poate ar fi de înțeles, mai frate, că nu au unde să pună gunoiul... Dar aici intră următoarea serie de poze:




 Aici se poate observa cum domnișoara Primăria Sinaia a așezat, chiar în capătul străzii (repet, e o stradă pe care se urcă și se coboară, nu există alte zone de access) containere pentru colectare selectivă. Adică țăranul de București își ia gunoiul așezat frumos, în funcție de material, în 3 sau 4 pungi, oprește 3 minute lângă containere, își mișcă curu' ăla gras și leneș din mașină și aruncă                                                              mizeria în container. ATÂT.
 DAR NU! El preferă să își lase gardul în halul ăla, îl doare fix în fund de cum se vede, îl doare fix în fund de angajații de la salubritate... 
 A, are mult gunoi? Tomberoane, prieteni, TOMBEROANE, chestie ciudată tare, riveranii chiar aveau tomberoane! Aș avea poză și cu alea, dar deja am urcat prea multe.
 
 În concluzie. Mulțumesc, dragii mei țărani copți, pentru ceea ce faceți și pentru ceea ce însemnați. Ar trebui să donați casele alea și să vă întoarceți înapoi în curul vacii din care ați ieșit. Sau măcar la coada vacii de la care ați plecat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu